LeenaRosendahlOsHanhijrvi

Toimittajien feministinen vallankäyttö

Viime aikoina on hankittu varsinkin valkoisille heteromiehille potkuja heidän työstään. Asialla ovat jonkinlaiset ultrafeministitoimittajat. Heidän apureinaan toimivat feministimiehet. He ovat vallanneet median ja operoivat sitä kautta. Sosiaalinen media toimii kulloisenkin kamppanjan laukaisualustana. #Metoo-kampanja on osoittautunut erityisen vaaralliseksi. Ruotsissa yksi "vainotuista" taidealan miesvaikuttajista on tehnyt jo itsemurhan seksuaalisen häirinnän syytöksien takia ja eräs professori on vankilassa raiskauksesta. Hänen vaimonsa erotettiin Nobel-johtokunnasta tämän vuoksi.

Meillä Tomi Metsäketo menetti kaikki työnsä, koska hänet leimattiin öykkärimäiseksi ja mahdollisesti raiskaajaksi. Toimittaja Maria Veitola oli potkujen takana. Hän oli Facebookin keskustelupalstalta kalastellut näitä tietoja. Tiedot osoittautuivat myöhemmin paikkansapitämättömiksi juoruiksi ja Metsäkedon panettelusta neljä naista tuomittiin korvauksiin.

Juuri päättyneessä oikeudenkäynnissä toimittaja Jessikka Aro sai huomattavat vahingonkorvaukset nettihäirinnästä tuomituilta Ilja Janitskilta ja Johan Bäckmanilta.

"Syyttäjän mukaan Bäckman julkaisi Aroon liittyviä twiittejä ”erittäin suuren määärän” huhtikuun 2015 ja helmikuun 2016 välisenä aikana. Viesteissä Bäckman kutsui Aroa muun muassa ”Nato-pissikseksi”. Lisäksi Bäckman oli julkaissut useita Aroa pilkkaavia kirjoituksia." Lähde Usari 

Bäckman joutuu maksamaan 22 000 euroa Jessikka Arolle kunnianloukkauksesta ja vainosta ja hänet tuomittiin 1 vuodeksi ehdonalaiseen vankeusrangaistukseen. Janitski tuomittiin 1 v 10 kk ehdottomaan vankeusrangaistukseen, jonka hän ehti jo istua. Lisäksi hän ja Mv-lehti tuomittiin maksamaan merkittävät korvaukset uhreille. 

Ylen toimittaja Sara Rigatelli on kunnostautunut #Metoo-kampanjan tutkivana journalistina 2018 vuoden alusta lähtien. Hän on "napannut" mm. elokuvaohjaajat Lauri Törhösen seksuaalisesta ahdistelusta ja Aku Louhimiehen naisnäyttelijöihin kohdistuvista ankarista ohjausmetodeista ja kuten SKL Jussi Kinnunen kirjoitti "Louhimiehen elokuvissa työskennelleet naisnäyttelijät (ja jotkut miesnäyttelijät) kertoivat lievästi ilmaistuna epäammattimaisesta toiminnasta, monet kiusanteosta ja häirinnästä, jolla oli seksuaalisia sävyjä." Lähde SKL

Nyt Rigatelli on jatkanut "kostoaan" ilmoittamalla Louhimiehen työnantajalle BBC:lle hänen ohjausmetodeistaan ja saattanut tiedoksi #Metoo-kampanjan rysässä kiinni jäämisestä. BBC perui Louhimiehen kansainvälisen ohjaustyön.

Kukaan lehti ei ole lähtenyt millään tavalla puolustamaan näitä valkoisia heteromiehiä. Päinvastoin Rigatellin viimeistä temppua BBC:n kanssa puolustetaan raivokkaasti mm. toimittaja Jussi Kinnunen Suomen kuvalehti ja Ylen päätoimittaja Jouko Jokinen . Vaikka sitä on jo ihmetellyt moni mediavaikuttajakin kuten Mikael Jungner. Ainoa puoltava kirjoitus asiasta julkaistiin perussuomalaisten Suomen uutisissa Aku Louhimiehestä. Ylen harmiksi Louhimies ei ole haastanut heitä oikeuteen esim. vainosta. Tässä seuraamme hidasta kidutusta, kun kissa saalistaa hiirtä. Louhimies oli jo jättänyt #Metoo-asian taakseen ja lähtenyt BBC:lle töihin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Mitä isot edellä sitä pienet perässä. USA:ssa nähtiin juuri irvokas näytelmä Kavanaughin tapauksen ympärillä.

Siinä 80-luvulla "oli mahdollisesti tapahtunut häirintää" kun jokainen osapuoli oli alaikäinen.

Lisäksi "oli oletettavaa", että Kavanaugh oli opiskeluaikoina juonut enemmän olutta kuin hän kertoi??

Nämä hysteeriset feministitoimittajat ja heidän miespuoliset mielistelijät ovat tehneet julkisesta sanasta vastenmielisen.

Ovat samaa sarjaa kuin stalinistit aikoinaan. ohessa uutinen stalinisti matti rossin "uroteosta". Vasemmistolaisuutta ja feminismiä kuvaa parhaiten se, että puukko lyödään heti selkään kun olet varomaton.

https://yle.fi/uutiset/3-5788037

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Se on kansanluonteessamme kateusja pitkävihaisuus. Hyvänä esimerkkinä miten jaksetaan vääntää vuoden 1918 tapahtumista.
Kyllähän ikävä kyllä herkemmän ja arkajalkaisemman taiteen tekijän, siis sellaisen kenellä pussissaan on aivan puhtaat jauhot, luovuutta saattaa samentaa pelko joutua ultrafeministien pistävän tarkan ja armottoman katseen kohteeksi.

Käyttäjän IrmaAsikainen kuva
Irma Asikainen

Olen joskus miettinyt, että miesten kannattaisi nyt tehdä kunnon vastaveto ja nostaa framille myös naisten narttumaiset temput. Mikäköhän äläkkä siitä syntisi? Tai no, miehet taitavat kuitenkin olla vielä sen verran fiksumpia, että eivät lähde näin ala-arvoiseen pelleilyyn mukaan.

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen

Älähän Leena hättäile. Nyt on vasta innostunut orkesteri soittamassa Meetoo-sinfonian alkusoittoa. Orkestrointi saattaa saada vielä aivan uusia sointuja ja tempoja, jahka soitto etenee.

Enteitä tälle antaa tapaus Metsäkedon lopputulema tuomioistimessa; aivan kaikkea ei voida Meetoon nimissä tehdä. Odotan myös mitä tekee ohjaaja Louhimies. Hän ei ole heittänyt kirvestään kaivoon vaan on noussut puollustukseen.

Mitä Janitskiin ja Mv-lehteen tulee, en osaa sanoa mitään, koska en ole lehteä lukenut - ei ole ollut tarvetta, eikä kiinnostusta. Sen sijaan ihmettelen kuinka hellää on ollut dosentti Bäckmanin käsittely. Miksi hänen jopa vääriin tietoihin perustuvaan Suomen mustamaalaamiseen Venäjällä ei ole puututtu? Ilmeiseti ei ollut juridisesti mahdollista? Sen sijaan vasta nyt mies napattiin ja aivan toisesta asiasta.
Janitski-Bäckman-tapaushan koski vihapuhetta ja mustamaalaamista + plus muita rikoksia. Eikös Meetoo ollut alkujaan seksuaalista häirintää julkituova kamppanja?

Odotan mielenkiinnolla mitä Louhimies tekee jatkossa. Lienee selvää, että tässä viimeisessä "Rigatellissa" liikutaan liukkailla jäillä mitä juridiseen näyttöön tulee. (Palstan juristit voisivat ottaa kantaa asiaan.) Itse uskon, että asia ei ole loppuun käsitelty. Ei ainakaan pitäisi olla. Nuori, uraa luova toimittaja voi joskus innostua liikaa, kun on innoissaan maineen ja skuupin perään.

Silloin kun Meetoon kamppanjat perustuvat juridiseen näyttöön ja ovat kiistattomia väärinkäytöksiä, on aivan oikein että asiat tulevat julki. On jo kulunutta, mutta totean: Kyllä oikeusvaltiossa some - tai tv-tuomioistuimet pitäisi olla kiellettyjä - ainakin väärän tiedon levittämisestä pitäisi joutua vastuuseen - molemmin puolin. Se hillitsisi ylilyöntejä.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Jonkinlainen joukkopsykoosi taisi tulla tästä Aku Louhimiehen ajojahdista. Esim. Matleena Kuusiniemi esiintyi kolmessa Louhimiehen elokuvassa. Miksi jos kokemus oli niin traumatisoiva?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Alastonkohtauksista maksetaan ehkä paremmin kuin vaatteet päällä näyttelemisestä?

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Siinä Louhimiehen Levottomissa taisivat olla koko ajan alasti näyttelijät.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Johan Bäckman on tuomionsa ansainnut huolestuttaa vaan tuo vuoden ehdonalainen tviiteistä. Korjatkaa jos olen väärässä, en myöskään ole tutustunut oikeuden pöytäkirjoihin.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Olen myös Youtubessa puhunut aiheesta lähinnä Toimittajat määrittelevät sananvapauden Suomessa https://www.youtube.com/watch?v=9pMKU7iCgbI

Käyttäjän IrmaAsikainen kuva
Irma Asikainen

Olen kyllästyttänyt kuuntelijani paasaamalla tästä samasta asiasta, mutta kovin harva näyttää näkevän tämän vitsauksen takana olevan merkityksen. Tämä on todella vaarallinen suuntaus ja heikentää yteikuntaa valtavasti ja minkä tähden - näiden seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan epävarmojen, suulaiden femakoiden vallanhalun tähden. Ja miski? Ehkä he tällä pyrkivät peittelemään omaa epävarmuuttaan ja ahdistustaan, koska eivät kykene näkemään itseään siinä roolissa, mihin ovat syntyneet, vaan olisivat halunneet olla se, mitä nyt kaikin keinoin parjaavat.

Mutta millä tämän femakkoterrorismin saa kuriin, jos ne ovat jo saaneet mediankin valtaansa? Missä ovat ne miehet, joilla on vielä munaa pitää puoliaan tätä hyökkäystä vastaan? Eikö olisi jo korkea aika viheltää tämä sairas peli poikki ja palauttaa maailmaan jälleen järjestys, ennen kuin koko homma menee vieläkin sairaammaksi?

Toimituksen poiminnat