Toimittajien feministinen vallankäyttö

Viime aikoina on hankittu varsinkin valkoisille heteromiehille potkuja heidän työstään. Asialla ovat jonkinlaiset ultrafeministitoimittajat. Heidän apureinaan toimivat feministimiehet. He ovat vallanneet median ja operoivat sitä kautta. Sosiaalinen media toimii kulloisenkin kamppanjan laukaisualustana. #Metoo-kampanja on osoittautunut erityisen vaaralliseksi. Ruotsissa yksi "vainotuista" taidealan miesvaikuttajista on tehnyt jo itsemurhan seksuaalisen häirinnän syytöksien takia ja eräs professori on vankilassa raiskauksesta. Hänen vaimonsa erotettiin Nobel-johtokunnasta tämän vuoksi.

Meillä Tomi Metsäketo menetti kaikki työnsä, koska hänet leimattiin öykkärimäiseksi ja mahdollisesti raiskaajaksi. Toimittaja Maria Veitola oli potkujen takana. Hän oli Facebookin keskustelupalstalta kalastellut näitä tietoja. Tiedot osoittautuivat myöhemmin paikkansapitämättömiksi juoruiksi ja Metsäkedon panettelusta neljä naista tuomittiin korvauksiin.

Juuri päättyneessä oikeudenkäynnissä toimittaja Jessikka Aro sai huomattavat vahingonkorvaukset nettihäirinnästä tuomituilta Ilja Janitskilta ja Johan Bäckmanilta.

"Syyttäjän mukaan Bäckman julkaisi Aroon liittyviä twiittejä ”erittäin suuren määärän” huhtikuun 2015 ja helmikuun 2016 välisenä aikana. Viesteissä Bäckman kutsui Aroa muun muassa ”Nato-pissikseksi”. Lisäksi Bäckman oli julkaissut useita Aroa pilkkaavia kirjoituksia." Lähde Usari 

Bäckman joutuu maksamaan 22 000 euroa Jessikka Arolle kunnianloukkauksesta ja vainosta ja hänet tuomittiin 1 vuodeksi ehdonalaiseen vankeusrangaistukseen. Janitski tuomittiin 1 v 10 kk ehdottomaan vankeusrangaistukseen, jonka hän ehti jo istua. Lisäksi hän ja Mv-lehti tuomittiin maksamaan merkittävät korvaukset uhreille. 

Ylen toimittaja Sara Rigatelli on kunnostautunut #Metoo-kampanjan tutkivana journalistina 2018 vuoden alusta lähtien. Hän on "napannut" mm. elokuvaohjaajat Lauri Törhösen seksuaalisesta ahdistelusta ja Aku Louhimiehen naisnäyttelijöihin kohdistuvista ankarista ohjausmetodeista ja kuten SKL Jussi Kinnunen kirjoitti "Louhimiehen elokuvissa työskennelleet naisnäyttelijät (ja jotkut miesnäyttelijät) kertoivat lievästi ilmaistuna epäammattimaisesta toiminnasta, monet kiusanteosta ja häirinnästä, jolla oli seksuaalisia sävyjä." Lähde SKL

Nyt Rigatelli on jatkanut "kostoaan" ilmoittamalla Louhimiehen työnantajalle BBC:lle hänen ohjausmetodeistaan ja saattanut tiedoksi #Metoo-kampanjan rysässä kiinni jäämisestä. BBC perui Louhimiehen kansainvälisen ohjaustyön.

Kukaan lehti ei ole lähtenyt millään tavalla puolustamaan näitä valkoisia heteromiehiä. Päinvastoin Rigatellin viimeistä temppua BBC:n kanssa puolustetaan raivokkaasti mm. toimittaja Jussi Kinnunen Suomen kuvalehti ja Ylen päätoimittaja Jouko Jokinen . Vaikka sitä on jo ihmetellyt moni mediavaikuttajakin kuten Mikael Jungner. Ainoa puoltava kirjoitus asiasta julkaistiin perussuomalaisten Suomen uutisissa Aku Louhimiehestä. Ylen harmiksi Louhimies ei ole haastanut heitä oikeuteen esim. vainosta. Tässä seuraamme hidasta kidutusta, kun kissa saalistaa hiirtä. Louhimies oli jo jättänyt #Metoo-asian taakseen ja lähtenyt BBC:lle töihin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu