Kiusataanko Laura Huhtasaarta henkilökohtaisesti?

Mietin tuossa, että perusteluissa, miksi Perussuomalaisia syrjitään, estetään ja haastetaan lähes vihamielisesti on ollut syynä heidän maahanmuuttovastaisuutensa. Mutta hetkinen! Viime päivinä Laura Huhtasaari on kritisoinnut Tampereen kaupungin uniikkia taidekasvatusta peruskoululaisille, joka poikkeaa opetussuunnitelmasta (korjaus: palautteen takia korjaus, että ehkä ymmärsin tuon uniikin itse väärin. Tulkitsin sen opetussuunnitelmasta poikkeavaksi). Häneen on kansanedustajana otettu yhteyttä ja näytetty kuva julisteesta, jossa hän ja Halla-aho toimivat kuoleman lauttureina pakolaisveneelle. Myös 1975 kansanedustajaan Kullervo Raunioon otettiin yhteyttä ja silloin oli kyseessä tapaus "Pirkkalan marxilainen koulukokeilu" Raunio otti taas yhteyttä tiedotusvälineisiin myös silloin.

Miten tässä ajassa voi tuoda enää julkiseen keskusteluun asioita, jotka koskevat opetusta, terveydenhoitoa, vanhuksia jne. kun aina media ja vastustajat somessa pyrkivät "maalitussyytöksillä" tukahduttamaan julkisen keskustelun asiasta. Tämäkin asia käännettiin niin, että Laura vahingoittaa näitä lapsia. Nämä lapset ovat tässä täysin abstrakti käsite. Yhden nimi taisi olla Pekka. On myös syytelty, että Tampereen kaupungin työntekijöitä on romahtanut sairauslomille Lauran fanien vihapostin takia ja vartija on palkattu ovelle varmuuden vuoksi. Onko ilmiö jonkinlainen joukkopsykoosi, kuten Tomi Metsäkedon haukkuminen Facebook-ryhmässä. Perättömien puhumisesta sai neljä naista sakkotuomiot oikeudessa.

Miten tästä voi julkista keskustelua käydä tai yleensä mistään kun joku aina kuolee, sairastuu tai menettää mielenterveytensä sen takia? Eikö kaupungin työntekijät joudu vaan hoitamaan työnsä, vaikka se onkin raskasta vihapuheen takia. Sen takia ei voi vaimentaa yhteiskunnallista keskustelua, koska silloinhan nämä vihaviestittelijät voittaisivat.

Viisas ihminen kirjailija Pirkko Saisio on yrittänyt puuttua tähän keskusteluilmapiiriin, niin hänet on leimattu rasistiksi. Kansanedustaja Sylvia Modigia joku nimitteli persuksi eilen somessa, koska hän oli lupautunut samaan ohjelmaan Huhtasaaren kanssa. Ketään muuta kuin persuja ei tahdo saada ohjelmaan puolustamaan Lauraa. Osa kansasta haluaa nähdä täydellisen nöyrytysspektaakkelin televisiossa ja sen he saivat Sannikka&Ukkola showssa, kun Lauran tuoli laskettiin niin alas, että hänen otsansa oli pöytälevyn tasolla.

Ymmärrättekö te että tämä on henkilöön kohdistuvaa KIUSAAMISTA. Se ei kohdistu enää asiakysymyksiin vaan häntä vihataan henkilönä. 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu