LeenaRosendahlOsHanhijrvi

Abortus arte provocatus

Eduskunta äänesti hallituksen luottamuksesta, kun pohjalla oli arvokysymys eli ulkoministeri Timo Soinin toiminta ja kirjoittelu eli hänen aborttikantansa. 

Abortin historiaa Suomessa:

"Raskaudenkeskeytyksiä on tehty kautta historian, mutta lääkärin etiikka on suhtautunut niihin perinteisesti torjuvasti. Vuonna 1950 tuli voimaan laki, joka mahdollisti abortin myös sikiön vammaisuudesta tai sairaudesta sekä eettiset perusteet kuten abortti raiskauksen tai sukurutsan vuoksi. Vuonna 1970 tuli voimaan uusi aborttilaki, jossa abortin saattoi tehdä sosiaalisin perustein alle 17-vuotias, yli 40-vuotias tai kun äiti on synnyttänyt jo neljä lasta. Silloisen lääkintöhallituksen antaman ohjeen mukaan abortin tuli olla täysin vapaasti saatavissa naimattomille, leskille ja eronneille. Vuotta 1973 voidaan pitää aborttien huippuvuotena, jolloin tilastoituja abortteja tehtiin yli 23 000, ja tästä lähtien aborttien määrä on tasaisesti laskenut ehkäisymenetelmien kehittymisen myötä.Viime vuosina raskaudenkeskeytysten määrä vuositasolla on ollut noin 10 000" Wikipedia 

Suomessa aborttiasia on kunnossa, mutta oppositio esitti epäluottamuslauseen Soinin henkilökohtaisesta aborttikannasta, joka on ollut kyllä yleisessä tiedossa useita vuosia. Tässä on eletty nyt pari vuotta yhä pahenevassa vasemmiston ja Vihreiden ajamassa marxilaisessa arvokysymyksissä, ylimitoitetuissa ihmisoikeuksien ajamisessa ja konservatiivien kiusaamisessa ja vainoamisessa. Miten oikeistoliberaalit ovat lähteneet tähän kotkotukseen mukaan? Marxilaiset pääsevät painostamaan poliittisesti liberaaleja ja konservatiiveja. Osasta Kokoomusnaisistakin on tullut arvoliberaaleja (marxilaisuus). Ei ole abortin vastustamista äänestää hallituksen luottamuksen puolesta. Vasemmisto vie teitä kuin pässiä narussa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Jos kyseessä olisi ollut sosiaali- ja terveysministeri, välikysymys olisi ollut jotenkin ymmärrettävissä, mutta ulkoministerin kyseessä ollen perustelut olivat lähinnä naurettavia. Mutta suuri show saatiin aikaan, ja se oli tietysti se varsinainen tarkoituskin.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Minä viestitin jo Kok. Kalle Jokiselle, että jäitä sinne kokoomuksen kukkahattuihin.

Toimituksen poiminnat