LeenaRosendahlOsHanhijrvi

Perussuomalaiset hyödyntävät sosiaalista mediaa

Persut ottivat somen ilmaherruuden kirjoitti Karjalaisen toimittaja Jyrki Utriainen kolumnissaan 20.1.2018. Minäkin olen nähnyt Facebookissa ja verkkolehdissä Laura Huhtasaaren mainoksia. Lisäksi hänestä kirjoitetaan koko ajan uutisia. Viimeisin on tämä plagiointigate.

"Herää ihmetys, miksi muut puolueet eivät reagoi vaan antavat ilmaherruuden suosiolla persuille. Missä on vihreiden, kokoomuksen, demareiden mediataktiikka somessa ja verkossa?

Sitä samaa Yhdysvalloissa ovat miettineet vuoden verran Hillary Clinton ja demokraatit. Missä oli meidän mediataktiikkamme?

Viimeiset gallupit eivät persuille suurta menestystä presidentinvaalissa ennusta. Puuttuuko palapelistä siis karismaattinen johtaja vai onko pienelle yllätykselle vielä sijaa?" kirjoittaa Jyrki Utriainen.

Youtubessakin pyörii lähinnä nationalistien Youtube-striimejä, joilla on tuhansia seuraajia. Näitä on Tuonen joutsen, Monokulttuuri, Jallu60-Totuuskomissio ja Rajat kiinni!Marco de Wittin lähetykset.  Ja Kokoomuksen ääniblokisti Tere Sammallahti on myös suosittu.

 

Tere Sammallahti Kokoomus

 

 

Tuonen joutsen Tiina Wiik ja Junes Lokka nationalistit

Tuonen joutsenen viimeisimmästä Youtube-striimistä Somen ilmojenherruus sain minäkin ajatuksen vielä blogata tästä asiasta. He vertasivat myös Laura Huhtasaaren ja Pekka Haaviston uudenvuoden puheiden suosiota toisiinsa. Ja siinä missä Laura Huhtasaarella on 59005 katsojakertaa niin Pekka Haavistolla on uudenvuodenpuheessaan 6611 katsojakertaa.

 

Laura Huhtasaari

 

 

Pekka Haavisto

Onhan tämä aika erikoista, että muut puolueet eivät saa ääntään kuuluviin Youtubessa. Lauran viimeisimmällä mainoksellakin ilm. 16.1. on 41386 katsojakertaa ja se on #5 Trendaavimmissa videoissa Youtubessa. Putouksen Tanhupallo-video voittaa sen saaden 61 110 katsojakertaa ja on nousussa.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Laura ei voita, mutta aiheuttaa huolestumista oikeissa paikoissa.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Niin kyllä tämä hänen suosionsa netissä on omaa luokkaansa. Niinistöä en verrannut Lauraan, kun hänellä on presidenttinä etulyöntiasema.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Aika paljon syistä, miksi eivät samaan lähde voi päätellä, jos menee katsomaan tuon Karjalaisen artikkelin kommenttiosuuden. Pieni mutta kiihkeä kannattajakunta provosoi ja parempi antaa sen meuhkata keskenään. Mikäli yhdyssanavirheet ärsyttävät niin älä mene katsomaan. ;-)

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Mutta mielestäni Laura Huhtasaaren videoilla on massiivinen katsojakunta 40 000 kertaa katsottu muutamassa päivässä.Vaikka jokunen olisi katsonut parikin kertaa, niin kyse ei ole pienestä joukosta.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Voisko nyt olla ihan kyse siitä että meitä on aika monta jotka katsovat Lauran pöräykset ihan hupimielessä?

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Se on varmaan totta häntä tarkkailee myös vastustajat ja niitähän on. :D

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset