LeenaRosendahlOsHanhijrvi

Suomalaiset yritykset boikottiin

Luin muutama kuukausi sitten erään herran Facebook-seinältä, kuinka hän oli vihainen ministeri Bernerille junaliikenteen avaamisesta kilpailutukselle. Hän ehdotti Vallilan boikotointia. Tykkäyksiä tuli kovin ja joku rouva kommentoi, että hänen kotiinsa ei tule enää yhtään Vallilan kankaita.

Kärkkäisen kauppa ja kauppias on myös tällä hetkellä boikottiuhan alla. Minullekin joskus tulleita Magneettimedia uusnatsijulkaisuja Kärkkäisen mainosten kanssa on alettu nyt vasta paheksumaan. Eikö rikosilmoitus niistä riittäisi, mutta ei. Halutaan tuhota koko firma asiakkailta kauppa, työntekijöiltä ja johdolta työpaikka uhkailemalla boikotilla suomalaisia brändiyrityksiä. Kuvassa Seura-lehden toimittajan tviitti asiasta.

 

 

 

 

 

 

Tomi Metsäkedolla menee myös huonosti, kun sometuomioistuin on tuominnut hänet naisten ahdistelijaksi. Hän on saanut potkut Tähdet Tähdet-ohjelmasta ja Mamma mia - musikaalista. Tämän takana on toimittaja Maria Veitola, joka toimitti Metsäkedon pomoille tiedot, mitä eräässä naisten suuressa keskustelufoorumissa puhuttin Metsäkedosta. Poliisi onkin nyt antanut varoituksen CIA naisten olohuone-ryhmälle, koska siellä oli jaettu Metsäkedon sikailuista huhupuheita ja toisen käden tietoa. Siitä voi joutua rikosvastuuseen. Veitola onki tietoa tästä ryhmästä. Veitola itse myöntää, ettei ole tarkistanut tietoja.

 

Kuva: Iltalehti

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (75 kommenttia)

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Riippuu millainen työsopimus Metsäkedolla on ollut. Luultavasti tuolla alalla ei kovin kummonen. Eli välttämättä ei tule oikeusjuttua. Kärkkäisellä kyse ei ole pelkästä kauppiaasta vaan ihmisten työpaikoista. Kai häntä vastaan voi syytteen nostaa ilman näitä boikotointitouhuja.

Käyttäjän vinettoa kuva
Juhani Penttinen

Kärkkäinen on omistajana enemmän vastuussa yrityksensä työllisyydestä kuin minä asiakkaana. Tämäkin osoittaa miehen piittaamattomuutta. Jos toimitusjohtaja priorisoi enemmän epämääräisiä katutappelijoita kuin firmansa työntekijöitä niin eivät hänen arvonsa ole kunnossa.

Toki Kärkkäinen saa tehdä mitä haluaa mutta niin saan minäkin vapaasti valita tavarantoimittajan.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva
Leena Rosendahl Os Hanhijärvi Vastaus kommenttiin #3

Tähän asiakkaan ja tavarantoimittajan valintaan pyrkivät muut tahot vaikuttamaan painostamalla ja antamalla negatiivista julkisuutta kaupasta poliittisista syistä. Suomen taloudella ei ole väliä, kun omistaja vaan ei ole puhtonen poika. Ajetaan konkkaan vaan.

Käyttäjän vinettoa kuva
Juhani Penttinen Vastaus kommenttiin #14

Kärkkäisellä oli täysi mahdollisuus antaa näkemyksiään HS artikkeliin. Mies ei vaivautunut kommentoimaan lehden väitteitä mitenkään. Tuut-tuut-tuut-- luui lyötiin korville.

Tutkiva journalismi voisi selvittää seuraavaksi mitkä pankin lainoittavat tätä natsihihhulia liiketoiminnoissaan. Niitä pankkeja voisia alkaa boikotoimaan isommatkin toimijat.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #52

Mitä Helsingin Punavuoressa tapahtuu tai Ylivieskassa, ovat paljolti toisiaan poissulkevia.

Kannattaa katsoa Helsingin Sanomien levikkialue ja sen jälkeen Kärkkäisen myymälöiden sijainnit.

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Työntekijän näkökulmasta itselleni olisi mahdoton ajatus mennä töihin Kärkkäiselle, kun en jaa yrittäjän arvomaailmaa vähempiosaisten potkimisesta. Tuntuisi oudolle, että välilllisesti kauttani Kärkkäiselle tulleilla tuloilla tuetaan natsiaatetta.

Työpaikkahaastattelussa kannattaa tentata työnantajan arvomaailma, niin ei tarvitse myöhemmin katua!

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva
Leena Rosendahl Os Hanhijärvi Vastaus kommenttiin #4

Sinä et varmaan osta Vallilaakaan Anne Bernerin takia? Et kehitysmaissa tehtyjä tuotteita lapsityövoiman ja riiston takia. Nyt vielä pitää boikotoida suomalaisia yrityksiä. Ostaa kalliinpaa luomua jne.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #17

Mitä ihme ennakkoluuloja sä luulet voivasi esittää kanssakeskustelijoista? Luomua kyllä ostaa kaikki joilla on varaa parempaan laatuun. Jotkut luomutuotteet eivät sitäpaitsi ole enää paljon kalliimpia, esim porkkanat. Hyvä Suomi.

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala Vastaus kommenttiin #18

Mistä tietää, että luomuna myytävä on luomua ?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Leena hyvä, Metsäkedosta on tehty rikosilmoituksia. Naiset eivät saaneet hänen vuoksi varoituksia tuossa ryhmässä vaan aivan muiden juttujen vuoksi.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva
Leena Rosendahl Os Hanhijärvi Vastaus kommenttiin #5

Taitaa löytyä paljon sikailua ja mokailua monien varsinkin rockyhtyeiden taustalta. On näitä bändäreitä jotka kiertävät joka keikalla ja jopa tarjoavat itseään.Veitolalla taisi olla jotain kaunaa Metsäketoa kohtaan.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #12

Soitin kerran saksofonilla kappaleeseen Stella by Starlight sellaisen soolon, johon kitaristikin totesi, että kyllä tuolla soololla pitäisi saada.
Hän oli jälleen väärässä.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Työsopimuksen purun edellytykset tulevat työsopimuslaista.Ei ole olemassa mitään alakohtaisia edellytyksiä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Jännä kyllä että poistit kommenttini? Tietääkseni siinä ei ollut mitään pahaa vai eikö tukenut Marxilaisia, vai mitä ne oli, arvojasi.

Sanoin että ihmisellä on täysi oikeus boikotoida natsikauppiasta joka tekee yhteistyötä ihmisen kanssa jotka olisivat valmiit varmasti uunittamaan tällaisen invan.

Etkö kannata sananvapautta?

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #36
Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva
Leena Rosendahl Os Hanhijärvi Vastaus kommenttiin #36

Se on nostettu tuonne hyväksyttäväksi eli usari piti epäilyttävänä. :D

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Ei velvollisuuksiini kuulu vastata myöntävästi lehtimyyjienkään tarjouksiin, vaikka heidän toimeentulonsa on siitä kiinni. Vielä vähemmän koen tunnontuskaa olla käymättä natseja symppaavalla Kärkkäisellä, vaikka siellä on töissä tavallisia ihmisiä.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Jonkinlainen puhdistus tässä on menossa. Tämä tyyppi on lähettänyt roskapostia minulle ja minä olen heittänyt magneettimedian roskiin saman tien niinkuin muutkin suomalaiset. Tämätin natsiyhdistys jota ollaan kieltämässä koostuu muutamista ihmisistä. Jotenkin ylimitoitettua tämä touhu,kun aletaan yrityksiä kiristämään.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Ei asioita oikein voi noin ajatella.

Käyttäjän Merimies kuva
jaakko palola

Asioilla on puolensa.Jos Kärkkäinnen lopettaisi:

Natsit jatkavat kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Tulisi 500 työtöntä lisää ja pahoinvointi lisääntyisi sitä kautta omine seuraamuksineen.
Kansa maksaisi näiden työttömien korvaukset.Verotulot alenevat.
Tavaroiden hinnat nousisivat hieman.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Jos ja jos. Ei Kärkkäinen ole lopettamassa. Haukutaanhan sitä esim S-ryhmää erilaisista kaavoitukseen liittyvistä kähminnöistä. Ei Sryhmä silti lopeta.
Ihan normaalia että yhteiskunnallista toimintaa arvostellaan.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen
    "Kansa maksaisi näiden työttömien korvaukset. Verotulot alenevat."

Joillakin on tämä tarve argumenttien puutteessa hankaloittaa "vastaväittäjän" elämää, mm. ilmiantamalla viestejä tämän työnantajalle. Vrt. tapaus "YLE Sanna Ukkola".

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Tässä puhutaan nyt sisällöstä, mutta mitä mieltä olette toimittajien toimintatavoista ja siitä että suomalaisia yrityksiä uhkaillaan boikotilla Twitterissä?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

No esim sitä mieltä että luulen että Finlayson ei julkaise saamaansa vihapostia eikä julkiuhriudu jokaisesta miljoonasta vihatviitistä. Koska Finlayson on isänmaallinen toisin kuin natsit jotka suunnittelevat väkivaltaista vallankaappausta ja haluavat epäsopua.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Yrityksen tuotteiden ostamatta jättäminen on täysin sallittu ja normaali tapa haluttaessa vaikuttaa epäeettiseksi katsomaansa toimintaan.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Minusta yritysten moraalin esiintuominen on pelkästään hyvä asia. Kun olen käynyt Kärkkäisellä, en tiennyt millaisella arvopohjalla yritystä on johdettu. En ole käynyt Kärkkäisellä montaa kertaa enkä tämän jälkeen kertaakaan. Tavarantoimittajat, jotka eivät halua Kärkkäisen edustavan tuotteitaan, ansaitsevat erityiskunnioituksen. Nehän ovat valmiita luopumaan Kärkkäiseltä saamistaan myyntituloista korostaessaan edustamansa yrityksen arvoja.

En minä pidä boikotteja kommentoineita uhkailijoina. Enemmänkin he näyttävät ilmoittavan, että boikotoivat yrityksiä. Uhkailu on epärehellistä, boikotoiminen - omien arvojen mukainen valinta - taas arvokasta toimintaa.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Niin, että poliittisten osuuskauppojen aikaan takaisin. Koskahan tulee Ahjo takaisin.

Marko Parkkola

Sanokaa jo joku missä tällainen kansallissosialistinen työväenpuolue on!

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Etkö tiedä. En minäkään sitä ole missään tavannut enkä edes kuullut.
Siis se on; Noitten ylivilkkaassa mielikuvituksissa!

Marko Parkkola

Minä haluaisin todella tietää, etten vahingossakaan äänestäisi sosialisteja.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Mihin tämä hulluus on johtamassa? Yritykset saavat toimia vaan jos heidän omistajillaan ja työntekijöillään on oikea poliittinen ideologia ja yksityiseämässä olevista tahroista sinä saat potkut ja et ehkä työllisty alalle enää koskaan. Mikä on seuraava saalis? Löytyisikö joltain suuremmalta suomalaisyritykseltä natsisympatiseeraavaan omistajaa? Tokmanni, Keskisen kyläkauppa, Hullu poro tai joku brändiyritys?

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Kärkkäisen toimintaa ei kukaan ole estämässä eli yrityshän saa toimia, ei siitä ole kyse. Sen sijaan asiakkailla on täysi oikeus valita ostavatko sieltä ja myös yrityksillä haluavatko pitää sitä jälleenmyyjänään ja toimittaa tuotteita myytäväksi.

Kyseessä on kuitenkin pääomistaja ja siten merkittävin hyötyjä liiketoiminnasta eikä mikään yksittäinen satunnainen työntekijä.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Kaikki yritykset eivät mene hyvin. Vaikea on toimia yksityisenä keskusliikkeiden monopolissa.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Yritykset saavat toimia vaan jos heidän omistajillaan ja työntekijöillään on oikea poliittinen ideologia
.............

Kyllä yrittäjillä saa olla ihan oma ideologiansa. Mutta niin saa olla myös asiakkailla. Vai eikö sinun mielestäsi?

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Toimintatavat alkavat muistuttamaan Neuvostoliiton aikoja. Nämä marxismin kannattajat ovat kaivautuneet ulos naftaliinista. Lisäksi tämä somen valta tuoda ikäviä asioita kovin julkiseksi ja vielä toimittajien toimesta.

Käyttäjän HeikkiTurunen kuva
Heikki Turunen

Millä aivokeikauksella natsien vastustaminen on marxismia? Maailmaan mahtuu aika paljon muitakin kuin natseja ja kommunisteja.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Kyse on ylireagoinnista ja vainoharhasta saadakseen vahvistusta ja valtaa omalle poliittiselle ideologialleen. Kyllä lähinnä nämä on vihervasemmiston toimintaa. Vasemmisto on marxismia.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #30

Tarkoitatko että jos Kokoomuslainen boikotoi Kärkkäistä niin hän onkin kommari?

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva
Leena Rosendahl Os Hanhijärvi Vastaus kommenttiin #50

En oikein ymmärrä miten kokoomuslaiseen ajatusmaailmaan voi sopia jonkun yrityksen boikotointi poliittisista syistä. Hän ei ole oikea kokoomuslainen.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #56

Meinnaatkos ettei Kokoomuslainen voi vastustaa mitenkään natsismia?

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva
Leena Rosendahl Os Hanhijärvi Vastaus kommenttiin #57

En, vaan Kokoomus on yrittäjien puolue. En voi nähdä, että he sabotoisivat yritystoimintaa. Kärkkäisen voi haastaa oikeuteen, mutta yritystä ei sovi vahingoittaa.

Käyttäjän HeikkiTurunen kuva
Heikki Turunen Vastaus kommenttiin #30

Nämä kommenttisi ja komppaajasi ovat kyllä niin persua, ettei paremmasta väliä. Monestikin on väki tässä selittänyt juurta jaksain mistä tässä on kyse, mutta kun ei niin ei.
Itke puolestani itsesi uneen, jos sinua suututtaa se, etteivät kaikki halua leikkiä natsisymppaajien kanssa.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva
Leena Rosendahl Os Hanhijärvi Vastaus kommenttiin #51

Lue pari kommenttinia tuosta ylhäältä. :D

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Natsi-ideologiaan kuuluu juuri se, että "väärän" syntyperän omaavien yrityksiä boikotoidaan. Jos siis Kärkkäisen sympatiseeraamat voimat saisivat riittävästi pelotusvoimaa, voisi tulla paljon työttömiä. Jos tukee uusnatseja, tukee talouden alasajoa.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Niin että nyt on sitten punanatseja ja vihernatseja järjestämässä boikotteja.

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

No sen Helkama-pyörän voi hyvin käydä ostamassa siltä kauppiaalta, joka ei ole natsi. Kun hänen yrityksensä kehittyy, niin Kärkkäiseltä poispotkittavat voivat siirtyä töihin hänen palvelukseensa.

Kärkkäisen oma valinta on olla natsi ja minun oma valintani on olla ostamatta häneltä. Näin se menee :)

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Kunpa kyse ei olisi vain valinnasta vaan siihen pakottamisesta.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Kunpa kyse ei olisi vain valinnasta vaan siihen pakottamisesta.

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Olet harvinaisen oikeassa! Täytyy sanoa, että niin on säälittävää kuin mikä. Kärkkäinen kerää välillisesti uhriutumis- ja säälipisteitä. Laittais vielä hameen päällensä!

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen Vastaus kommenttiin #33

Tarkoitin teidän naiiviutta.
Kärkkäiselle nostan hattua.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #33
Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax Vastaus kommenttiin #46

Kyllä kyllä! Taitoluisteluharkoissa se on päällä joka kerta, tänäänkin kahdesti. Välillä hametta tulee käytettyä juhlavammissakin ympyröisssä, seuraavan kerran Helsingin Yliopistolla Suomi100-juhlissa....

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Ei jälleenmyyjän vaihtaminen aiheuta työttömyyttä. Jos Jopon ostaja menee Kärkkäiselle ostamaan Jopoa ja Jopoja ei siellä ole, Jopon ostaja voi ostaa Joponsa vaikkapa Tokmannista. Kärkkäiseltä hän ei sitä voi ostaa, kun Helkama ei natsille pyöriään anna jälleenmyytäväksi.

Jos taas ostaja haluaa sympatioida Kärkkäistä, hän voi ostaa sellaista, mitä Kärkkäinen pitää myynnissä. Silloin se ei ole Jopo, mutta siinä on polkimet ja tanko.

Jopo-myynnin ammattilaiset siirtyvät Kärkkäiseltä Tokmannille tai johonkin muuhun liikkeeseen. Sinne, missä Jopoja ostavat jatkossa asioivat.

Itselläni ei ole Jopoa eikä muutakaan Helkama-pyörää. Näitä itkupotkuvuodatusblogeja lukiessa huomasin, että jotain minulta puuttuu. Pitää hankkia Jopo!

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Entä kilpailu, jos kaikki on keskon tai S-kaupan liikkeitä?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ei Kärkkäinen ole ainoa yksityiskauppa.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Minä puhuin Tokmannista, vältin keskustelun S-kaupasta ja Keskosta. Itse ostan Joponi luultavasti Prismasta - tai XXL:stä.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Uskomatonta on, että nämä samat ihmiset nostavat mekkalan, kun suomalainen yritys myydään ulkomaisille sijoittajille tai yrityksille. Nyt ollaan tukemassa Kärkkäisen alasajoa.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Uskomatonta että samat ihmiset, jotka puhuvat sananvapauden puolesta, valittavat kun ihmiset tekevät ostopäätöksensä vapaasti ja omien arvojensa mukaan päättäen olla ostamatta ko yritykseltä. Sananvapauden looginen jatke on myös toiminnan ja siten omien valintojen vapaus lain puitteissa.

Ps. Kuinka suuri osa ko yrityksen tuotteista on suomalaisia? Omaa tuotantoa ei ole, kyseessä on kauppaketju siinä kuin vaikkapa Tokmanni - ei sen ihmeempää.

Niko Sillanpää

Luonnollinen vaste näihin on tuhota näiden kampanjoijien ja heidän perheidensä elämä, ura ja yritystoiminta.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Näin se menee. Jotku ovat uhkeilleet jo boikotoivansa Finlaysonin lakananoita, kun he boikotoivat Kärkkäistä.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Finlayson tuskin menee konkkaan siitä syystä, että Suomen natsit eivät käytä heidän lakanoitaan.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #59

Joutuvat piirtämään hakaristinsä IKEAn lakanoihin!

(anteeksi, en pystynyt pidättelemään!)

Niko Sillanpää

#58: Kohde on väärä, ei kyseessä ole Finlaysonin masinoima kamppis.

Käyttäjän PerttiAaltonen kuva
Pertti Aaltonen

Finlayson valmistuttaa tuotteensa mm. Turkissa, ainakin omien kotisivujensa mukaan. Mitenkä se sitten sopii tähän kuvioon? Sitä ei sitten pidä boikotoida?

https://www.finlayson.fi/pages/vastuullisuus

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Tässä boikottipropagandassa on paljon samaa mitä natsi-Saksassa oli juutalaisvastaisuudella. Ei puutu kuin uusi kristalliyö jossa Kärkkäisen kaupat kivitettäisiin ja maalattaisiin hakaristejä ikkunoihin

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Telaketjufeministien hommaa. Boikotoida nyt suomalaista! Montako yritystä meillä enää niitä on. Kaikki on myyty globaaleille sijoittajille.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Jenkit boikotoivat ranskalaisia tuotteita kun Ranska kieltäytyi osallistumasta USAn sotaretkelle Irakiin.

Se oli hölmö boikotti sillä Ranska oli oikeassa.

Kärkkäisen boikotti on myös tyhmää koska se perustuu pelkästään Kärkkäisen edustamiin arvoihin.

Länsimaiseen demokratiaan kuuluu myös epämielyttävien mielipiteiden kunnioittaminen. Ja eihän Kärkkäinen ole rikkonut edes lakia.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ei boikotti liity kunnioitukseen tai sen puutteeseen. Se on valinta olla edesauttamatta jonkun firman ideologiaa.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Mitä jos nämä paheksujat ja boikotointiin yllyttäjät laittaisivat oveensa EI MAINOKSIA! etteivät vaan saa Kärkkäisen propagandaa. :D

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Mitä sitä turhaan, käy hyvin sytykkeenä ja katoaa roihuten savuna ilmaan.

Marko Parkkola

Muistaakseni tällainen valmistajien/maahantuojien harjoittam boikotointi on markkinalakien vastaista, mutta ehkä tässäkin tapauksessa tarkoitus pyhittää keinot.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Muistelet väärin, niillä on oikeus valita jälleenmyyjänsä. Vaikkapa vaatemerkit ovat valinnoistaan hyvin tarkkoja myös sopimustasolla brändiensä suojelemiseksi.

Määräävässä markkina-asemassa saattaa syntyä joitain rajoitteita, mutta vaikkapa lakanoiden, mukien tai vaikkapa Fiskarsin tuotteiden osalta tällaista asemaa ei synny. Samankaltaisten tuotteiden tuojia ja valmistajia löytyy.

Timo Ala-Harja

Oikein tekopyhyys ja jeesustelu huipussaan näillä boikotoijilla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset