LeenaRosendahlOsHanhijrvi

Yhdenvertaisuuslaki joka johti terroriin

Yhdenvertaisuuslain tarkotus oli varmasti hyvä, mutta sillä on kauaskantoiset seuraukset. Eurooppa ensinnäkin oli avannut rajansa Sengen-alueelle, jonne tuli vapaa passiton liikkuminen.

Kun meillä on tuo yhdenvertaisuuslaki, niin muiden maiden kansalaisilla on samat oikeudet Suomessa kuin meillä suomalaisilla. Tämän lain myötä ja turvapaikanhakijan vastaanottoa säätelee laki kansainvälistä suojelua hakevan vastaanotosta eli ns. vastaanottolaki, joka tuli voimaan 1.9.2011 aiheutti nykyisen pakolaiskriisin maassamme.  Presidentti Sauli Niinistö valtiopäivien avajaisissa 2016 pitämässään puheessaan olikin hyvin suorapuheinen. "Jokainen, joka osaa sanoa sanan "asylum" eli turvapaikka, pääsee sisään Eurooppaan ja Suomeen. Niinistön mukaan sana tuottaa tavallaan subjektiivisen oikeuden ylittää raja. Edes maanosan ylitykseen ei tällöin tarvita siis minkäänlaisia henkilöllisyystodistuksia.

 

 Köyhistä maista lähi-idästä ja pohjoisafrikasta lähti pitkälle matkalle Suomeen joukottain väkeä, kun kiiri tieto, että siellä saa asunnon ja rahaa. Myös marokkolaiset katupojat kuulivat, että euroopassa voi rikastua. Nämä rikollisiksi kasvaneet nuoret lähtivät Saksaan, Ruotsiin ja lopulta Suomeen vaihtaen aina maata, kun edellisessä paikalla tuli ongelmia. He ovat huijareita (vääriä identtiteettejä), huumedilereitä, raiskaajia ja pahoinpitelijöitä ja meidän rasismia estävät lakimme antoivat heille suhteellisen vapaat kädet toimia täällä Suomessa. Matka ei kuitenkaan vastannut odotuksia ja he kokivat vihaa ja epäoikeudenmukaisuutta verrattuna vauraampiin suomalaisiin varsinkin kun päätekijälle oli annettu kielteinen turvapaikkapäätös täältä. Samaan aikaan vastaanottokeskuksessa levisi ISI:ksen Jihad-terrorismiin yllyttävä materiaali. Tämä marokkolainen rosvojoukko radikalisoitui ja suunnitteli terrori-iskun Turkuun. Näin kuvittelisin tapahtumien edenneen. 

 

Wikipedia yhdenvertaisuuslaki

Turvapakanhakijan asema Suomessa

Presidentin puhe valtiopäivät 2016

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän NiiloMkel kuva
Niilo Mäkelä

Avoimet rajat ja jopa tuodaan rikollisten rahastamia ns pelastetaan mereltä - toimi on katastrofi molemmilta osin jolle ei loppua näy. Päättäjäeliitti haluaa halpatyövoimaa ja saa samalla rikollisaallon aikaiseksi ja tietyt piirit rikastuvat.

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Olen ymmärtänyt, että on turha luulla, että rajat menevät kiinni. Jopa Venäjältä, jonka rajalla meillä on valvonta pääsee asylum-sanalla Suomeen turvapaikanhakijaksi. Meillä on monia keinoja kiristää näitä lakeja. Muutenkin nyt on keskusteltu vain näistä kielteisen turvapaikan saanneiden radikalisoitumisesta. Tämä on tulevaisudessa vielä paljon laajempi ongelma. Meillä on Suomessa maahanmuuttajien joukossa myös näitä nukkivia soluja. Lisäksi Ruotsissa on ghettoutuneita maahanmuuttaja-alueita joissa ei kantaruotsalaiset enää asu väkivallan ja rikollisuuden takia. Me rakennamme nyt myös tällaista yhteiskuntaa.

Lisäksi tämä hallitsematon maahanmuutto aiheuttaa rasismia. Sen hillitsemiseksi pitäisi nimenomaan saada homma hanskaan. Siihen ei auta kovennetut tuomiot vihapuheesta.

Toimituksen poiminnat