LeenaRosendahlOsHanhijrvi

Kuokkavieraana Kaisaniemessä

  • Ravintola Kaisaniemi
    Ravintola Kaisaniemi

Olin Ravintola Kaisaniemessä lauantaina kuulemassa Suomen isänmaallisten tilaisuudessa "vihapuhetta". Ensimmäinen puhuja Jukka Ketonen oli perehtynyt suurmoskeijahankkeeseen ja toi esille mm. sitä, että sitä rahoitetaan hänen mukaansa Bruneista. Hän koki nimenomaan suurmoskeijan uhkana, eikä ilmeisesti islamilaisia rukoushuoneita yleensä. Itselläni ei ole myönteistä eikä kielteistä mielipidettä tähän asiaan. Suomessa on kuitenkin uskonvapaus. Tämä kuuluu mielestäni sarjaan kyttääminen kuten uudet lastenvaunut tai musliminaisten uimavuorot.

 

Virolaispuhujan viesti oli eurooppa eurooppalaisille, josta tuli hieman jo arjalaisuus mieleen. Marko Hamilo oli Oikeamedian päätoimittaja puhumassa mm.siitä, että palautteen mukaan "Suomea hallitaan nyt pelolla" monet hyvät kirjoittajat haluavat pysyä anonyymeinä, ettei heille tule harmia mielipiteensä julkaisemisesta. Hän myös peräänkuulutti kykyä valtavirtaistaa kansallismielistä agendaa, koska hyvin maltillisiakin ajatuksia on media ja poliittinen eliitti leimanneet marginaallisiksi. Oikea media joutuu useasti sanoutumaan irti MV-lehden kirjoittelusta, sillä heillä ei ole mitään tekemistä MV:n kanssa. Kuten Hamilo on sanonut, niin Mv on vaihtoehtomedioiden Seiska.

 

Hamilo kritisoi myös oikeiston lukuisia pieniä mielenosoituksia sillä, että jos halutaan valtavirtaistaa, niin pitääkö olla räyhäkkäitä ja paljolti yhteiskuntaan tyytymättömiin vetoava ryhmä.

 

 

Tiina Keskimäki luki Mv-lehden tiedottajan ominaisuudessa Ilja Janitskin puheen. Keskimäki kertoi paneelikeskustelussa mm. että valtiovarainministeri Petteri Orvon vaimon lakitoimisto on erikoistunut maahanmuutajien valituksiin turvapaikkapäätöksistä. Näitä asiakkaita riittää, koska turvapaikanhakijat saavat valittaa ilmaiseksi eli valtiomme kustannuksella.

 

Edit: Pieni huomautus, että en ole faktatarkistanut mm. Keskimäen väittämää lopussa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset